Luc Bollen

OVER ONS

Van kinds af bracht Luc zijn vakanties met familie door in hotel Almadraba in Spanje. Na zijn hotelschool werkte hij daar 3 zomers.

Vandaar verkoos hij ook de naam voor zijn bedrijf "BV Almadraba".

Hier leerde hij de Spaanse taal en kwam de liefde voor de Spaanse wijnen. Dit is nu een groot voordeel voor zijn contact met de Spaanse wijnboeren.

Hij leerde zijn vak bij:

- Luc Bellings Savarin, 4 jaar.

- Roger Souvereijns Scholteshof, 1 jaar.

Hier werkte hij als tweede sommelier naast Nicolas Santi. Luc zegt altijd dat dit zijn universitair jaar was.

- Hotel Schwanen in Rapperswil aan de Zurichsee, 6 maanden

Hier wilde hij blijven tot plots de uitbater van de windmolen stierf.

Luc nam de zaak in 1997 over en startte een jaar nadien met de wijnhandel. Alle wijnen worden ter plaatse geselecteerd en  rechtstreeks ingevoerd.

Met onze prijzenpolitiek willen wij het ganse jaar door een correcte en eerder lage prijs aanbieden: onze kortingen zijn dan ook beperkt.

De liefde voor wijn heeft hij gekregen van zijn papa Willy, zijn grootste fan.