DE WINDMOLEN

Menu 24-jarig bestaan

Soepje van puntpaprika
Carpaccio van Agnus-beef   of   Carpaccio van tonijn
afgewerkt met onze beste olijfolie en parmezaan Reggiano
Groene asperges met zijn coulis en wasabigarnalen
Parelhoenfilet met fond-olijfolie   of    Victoriabaarsfilet met olijfolie-dragonmosterd
met groene koolpurée en zijn sausje
Om de harten te veroveren: Bavarois van passievrucht
€45,00
Gelieve minstens 2 dagen op voorhand te bestellen.

Wijnhandel Luc Bollen

Casterstraat 46

3500 Hasselt BE

011 22 31 63

Contact info

Luc Bollen

0477 85 46 12 - almadraba@telenet.be

Willy Bollen

0474 27 37 12 - willy.bollen@telenet.be

Openingstijden

Alle dagen geopend:

11u - 12u45

16u - 18u15

Kan ook op andere momenten mits afspraak.

  • Google Places
  • Instagram

©2020 - 2021 Mirte